WSPIERASZ FUNDACJĘ, DZIĘKUJEMY!

„Był taki facet: adoptowany Kaszuba, trochę dziwaczny, słabo widział, potykał się trochę, ale potrafił mówić zrozumiale, kochał ludzi i chciał zrobić coś dobrego. Chciałbym Was prosić, abyście o Nim nie zapominali”.

Józef Kaczkowski, ojciec księdza Jana Kaczkowskiego, Fundator

Jesteśmy rodziną i przyjaciółmi księdza Jana Kaczkowskiego. Chcemy, aby dzięki naszym działaniom, zgodnym z Jego wizją i wartościami, został zapamiętany.

DOWOLNA KWOTA (w )
Jeżeli uznasz, że możesz wspomóc nas bardziej poniżej możesz wpisać dowolną kwotę
WYBIERZ PROJEKT, KTÓRY CHCESZ WESPRZEĆ *

PODAJ SWOJE DANE OSOBOWE
(* pola wymagane)

Dziękujemy bardzo za to, iż chcesz wspomóc naszą fundację kwotą

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych Administratorem Danych Osobowych Darczyńców jest FUNDACJA IM. KSIĘDZA KACZKOWSKIEGO, ul. Kazimierza Wielkiego 16B/10, 81-780 Sopot. Dane osobowe Wspierających są przetwarzane wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym dla prowadzenia usług związanych ze statusem Fundacji oraz zgodnie z udzielonymi przez Użytkownika dyspozycjami. Każda osoba ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz do ich poprawiania. Ma także prawo wnieść pisemnie umotywowane żądanie zaprzestania przetwarzania danych, a także wnieść sprzeciw wobec przetwarzania swoich danych w przypadkach wskazanych przez prawo. Podanie danych jest dobrowolne, aczkolwiek niepodanie niektórych danych może uniemożliwić wsparcie Fundacji.

ul. Kazimierza Wielkiego 16B/10
81-780 Sopot