OCALMY OD
ZAPOMNIENIA

KS . JANA KACZKOWSKIEGO

Wszystkie wpłaty przeznaczamy na projekty, mające na celu uświadamianie, że każdy z nas, niezależnie od płci, wyznania, koloru skóry, orientacji seksualnej, pochodzenia, wykonywanej pracy czy statusu społecznego powinien jak najlepiej wykorzystać każdą chwilę swojego życia. Widzieć drugiego człowieka.

Widzieć i doceniać tych, którzy robią dobre rzeczy dla innych ludzi. W świecie, gdzie trudno o autorytety, staramy się dotrzeć ze słowami księdza Kaczkowskiego do nowych odbiorców oraz realizować projekty wynikające wprost z drogi życiowej naszego Patrona.

DOWOLNA KWOTA (w )
Jeżeli uznasz, że możesz wspomóc nas bardziej poniżej możesz wpisać dowolną kwotę
WYBIERZ PROJEKT, KTÓRY CHCESZ WESPRZEĆ *

PODAJ SWOJE DANE OSOBOWE
(* pola wymagane)

Dziękujemy bardzo za to, iż chcesz wspomóc naszą fundację kwotą

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych Administratorem Danych Osobowych Darczyńców jest FUNDACJA IM. KSIĘDZA KACZKOWSKIEGO, ul. Kazimierza Wielkiego 16B/10, 81-780 Sopot. Dane osobowe Wspierających są przetwarzane wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym dla prowadzenia usług związanych ze statusem Fundacji oraz zgodnie z udzielonymi przez Użytkownika dyspozycjami. Każda osoba ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz do ich poprawiania. Ma także prawo wnieść pisemnie umotywowane żądanie zaprzestania przetwarzania danych, a także wnieść sprzeciw wobec przetwarzania swoich danych w przypadkach wskazanych przez prawo. Podanie danych jest dobrowolne, aczkolwiek niepodanie niektórych danych może uniemożliwić wsparcie Fundacji.

ul. Kazimierza Wielkiego 16B/10
81-780 Sopot