WESPRZYJ FUNDACJĘ

Najważniejsze jest to z kim się choruje

Niezależnie od tego kim jesteśmy, ile mamy lat, co robimy, gdzie mieszkamy i w co wierzymy, poważna choroba może przytrafić się każdemu z nas lub naszych bliskich….

Ciężka choroba to sprawdzian psychicznej i fizycznej wytrzymałości człowieka oraz jego relacji z bliskimi, lekarzami i samym sobą.

Bądź wspierającym partnerem potrzebujących w momencie, który przydarzy się każdemu z nas.

DOWOLNA KWOTA (w )
Jeżeli uznasz, że możesz wspomóc nas bardziej poniżej możesz wpisać dowolną kwotę

PODAJ SWOJE DANE OSOBOWE
(* pola wymagane)

Dziękujemy bardzo za to, iż chcesz wspomóc naszą fundację kwotą

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych Administratorem Danych Osobowych Darczyńców jest FUNDACJA IM. KSIĘDZA KACZKOWSKIEGO, ul. Kazimierza Wielkiego 16B/10, 81-780 Sopot. Dane osobowe Wspierających są przetwarzane wyłącznie w celu i zakresie niezbędnym dla prowadzenia usług związanych ze statusem Fundacji oraz zgodnie z udzielonymi przez Użytkownika dyspozycjami. Każda osoba ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz do ich poprawiania. Ma także prawo wnieść pisemnie umotywowane żądanie zaprzestania przetwarzania danych, a także wnieść sprzeciw wobec przetwarzania swoich danych w przypadkach wskazanych przez prawo. Podanie danych jest dobrowolne, aczkolwiek niepodanie niektórych danych może uniemożliwić wsparcie Fundacji.

ul. Kazimierza Wielkiego 16B/10
81-780 Sopot