PODARUJ SWÓJ 1,5% PODATKU – NASZ KRS: 0000696590

W grudniu 2022 r. Fundacja im. ks. Jana Kaczkowskiego otrzymała status OPP (Organizacji Pożytku Publicznego).

CO TO OZNACZA? Podczas składania zeznania podatkowego PIT, możesz przekazać na rzecz Fundacji im. ks. Jana Kaczkowskiego 1,5% podatku dochodowego. Środki te w całości zostaną przeznaczone na cele statutowe fundacji.

JAK WYKORZYSTAMY ŚRODKI Z 1,5% PODATKU? Środki te pozwolą nam dotrzeć do szkół, ośrodków wychowawczych i zakładów poprawczych ze świadectwem Partyka Galewskiego – człowieka, któremu ks. Jan podarował nowe życie. Teraz w ramach projektu PaKa – INNE GAROWANIE chcemy uratować kolejne.

PIT Online z PITax.pl dostępny jest dzięki współpracy z IWOP

JAK PRZEKAZAĆ 1,5% PODATKU?

W deklaracji podatkowej wystarczy podać fundacyjny numer KRS: 0000696590
lub skorzystać z programu do rozliczania PIT (PITax.pl)
z możliwością przekazania 1,5% podatku na Fundację im. ks. Jana Kaczkowskiego. DZIĘKUJEMY!

Przekaż swój 1,5% podatku, OPP

Jako EMERYT lub RENCISTA także możesz podarować swój 1,5% podatku na Fundację im. ks. Jana Kaczkowskiego.

Wystarczy pobrać i wypełnić dokument PIT-OP
i w polu „INFORMACJA O OPP” wprowadzić fundacyjny numer KRS: 0000696590

PROJEKT PaKa – INNE GAROWANIE

Pandemia. Wojna. Kryzys gospodarczy. Dorastanie w świecie social media. Młodym ludziom nie jest teraz łatwo – doświadczają kryzysów psychicznych, z których niełatwo wydobyć się „na powierzchnię”. W ramach spotkań PaKa, podczas wspólnego gotowania i rozmów, młodzi ludzie w kryzysie doświadczają tego, co do tej pory było im obce – uważności i miłości. Patryk pokazuje im, że można żyć inaczej. To działa! POMÓŻ NAM URATOWAĆ KOLEJNE ŻYCIE!

Takie momenty, jak to spotkanie pokazują chłopakom, że może być super źle, ale komuś na mnie zależy. Patryk w 2 dni zrobił więcej, niż my przez 2 lata – Kamil, wychowawca ZP w Poznaniu

POMÓŻ NAM DOTRZEĆ ZE ŚWIADECTWEM PATRYKA DALEJ!

Podaruj swój 1,5% podatku na Fundację im. ks. Jana Kaczkowskiego

NASZ KRS: 0000696590